Hurtig tjej

2012-08-13 |14:27:10

Morgonen började med att illamåendet kändes helt okej, dvs underbart!
Slängde in en maskin tvätt och gick (!) in till stan där jag mötte upp frugan. Jag fick ju presentkort på h&m igår så nu skulle jag minsann unna mig lite mammakläder! Sagt & gjort, det blev ett par jeans & en tröja med spets på. Åh så fint gravid jag blev i dom, inte alls som en valross som i mina andra kläder. Skönt!

Efter inköpet av mammakläder slog vi oss ner på ett fik, jag tog en färskpressad apelsinjuice och en macka då jag verkligen vill försöka vara duktig i veckorna. Lina kom dit med lilla Elvin, som inte alls är så liten längre utan börjar på dagis imorgon! Stora killen :)
Vi babblade om allt möjligt som vanligt innan lina skulle iväg & jag & fru kikade runt lite innan jag kände att det var dags att gå hemåt. Hade fått en del sammandragningar & illamåendet blev värre så det var lika bra.

Nu är jag hemma, har precis hängt upp tvätten & slängt in lite mer i maskinen. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen, ska vila en stund tills sammandragningarna är över & sen får jag försöka äta något matigt så jag får i mig lite energi.

Ska försöka ta bilder på mina inköp senare. Dock inga bebiskläder! Heja mig! Har lovat mig själv att inte köpa något innan RUL, så om allt är bra ska jag shoppa loss på fredag efter 10tiden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!