Kalaskulan

2012-12-27 |23:10:50

Jösses vad lillebror har röjt i magen den här kvällen! Han har varvat boxning, breakdans & studsning med hicka var & varannan minut. Lillskrutten vad trångt det måste vara där inne nu!
Det är nästan så jag undrar om vattnet ska gå när han röjer sådär vilt & trycker sig åt alla håll - samtidigt.
Men nae nu är jag helt inställd på en 2013-bebis så räknar ner till det. Imorgon är det den 28e, dvs 4 dagar kvar till den 1a januari.
Är han kvar efter det så är det fritt fram för honom att komma ut då ;)


Moster jessa har varit här & vi har bytt julklappar. Leo fick ett jättefint bord + stolar från ikea, perfekt till hans rum så han kan leka & rita där!
Jag fick ett par fejk-uggs från rusta som jag har tjatat så länge om att jag vill ha. Dom är himla sköna plus att det kommer vara som ett himmelrike att dra på mig dom efter snittet istället för mina stövlar som man måste ta i för allt man har för att få på foten numera. Tänk då smärtan att dra på sig dom med en nysnittad mage.. Hua!
Näe tacka vetja fejk-uggsen!


Nej, hörrni, nu går ögonen snart i kors på mig så ska släcka lampan & sova nu. D fastnade i soffan framför ett tvspel & jag har en känsla av att han somnar framför det om någon timme eller två..
Äh mer plats för mig i sängen ;)

Godnatt säger jag & en kalaskula som står rakt upp, eller vad säger ni?
(Vecka 37+1 idag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!