Mysdag

2012-01-27 |14:53:27

Leo har haft pyjamas/mysmorgonrock hela dagen, himla skönt!

Vi tog en snabb sväng förbi Ica förut för att inhandla glass & fruktsoppa till grisen. Däremot vägrade Leo sitta i en kundvagn & skulle promt bli buren HELA tiden. Min vänsterarm var i stort sett död när vi till slut kom hem igen, puuh.
Och, vi glömde köpa fruktsoppa! Det får nog pappa d köpa när han kommer hem från jobbet ikväll.

Nu har vi myst framför tv'n & läst Leos böcker om & om igen, Leo har också fått i sig lite "gaasss". Var nog gott nu när han är så förkyld, sötungen.
Nu har jag lagt honom för en liten tupplur, han var lite hängig så likabra att han får slumra en stund & jag ska nog göra detsamma.

Imorgon åker vi till mormor. Det känns så tomt utan morfar, usch vad jag saknar honom.. Men tror mormor blir glad av vårat besök, även om varken jag eller Leo mår tipptopp.
Det får lov att gå helt enkelt, då vi i stort sett aldrig hinner/kan hälsa på mormor eftersom det är 30-35 mil bort :/

Nej, nu blir det att sova en stund.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!