tro på mig själv!

2012-01-18 |17:08:46
Ibland är det så jäklarns svårt att ta tag i allt.
För mig var det otroligt svårt att ta mig själv i kragen & säga NEJ till allt sött & sliskigt, men nu vet jag att jag klarar det här & ska bannemig fixa detta!
Jag gick ner 12 kilo över sommaren förra året & sen kraschade hela mitt liv, poff så var jag tillbaka i gamla vanor. Nu är spillrorna upplockade & ihopsatta igen, starkare än någonsin, & jag är helt otroligt motiverad.
Jag ska ner 13 kilo nu, det får ta den tid det tar & jag ska inte ge upp sen. Motivationen är på topp & jag ska tametusan få bort mitt enorma sötsug nu.


Jag hoppas att jag kan inspirera någon, så som min underbara vän Ews har inspirerat mig ( Hon gick ner 25 kilo förra året, är inte det helt fantastiskt?! Du är bäst!!), så jag ska verkligen försöka dela med mig av recept & tips.

Jag vet att jag har sagt det förut & jag kommer säga det igen,  viktväktarna är bäst!
Du får äta ALLT, men i lagom mängd.
Jag har till exempel ätit både ostbågar & kebabrullar, men ändå gått ner i vikt!


Ikväll ska D äta ute med sitt jobb så jag & Leo är ensamma hemma, därför har jag valt att spara in på mina points idag så jag unna mig några riskakor som snacks framför tv'n ikväll.

Så, dagens mat har idag varit :


Tidig frukost
(med Leo, som åt mackor)


½ grapefrukt
1 banan
1 kopp te

Totalt: 0 points


Riktig frukost
(När Leo sov så jag kunde äta i lugn & ro)

1 rostmacka
2 tsk lätt & lagom
1 kokt ägg
1 kopp te + mjölk

totalt: 5 points


Lunch

½ portion salladskyckling
1 kokt ägg
1 msk vitlöksdressing
1 skiva fetaost 25%
Sallad
1 päronloka

Totalt: 5 points


Middag(det jag tänker äta)

1 dl Pastaskruvar
50 Fetaost 22%
½ Kycklingfilé
2 msk Creme fracie 15% (med pressad vitlök i)
Sallad
Svamp

Totalt: 10 points


Totalt använda points idag : 20

Återstående points idag : 8

--------------------------





Kommentarer
Postat av: 20 år och mamma till William & gravid med nr 2

svar: De går ju inte o kommentera inläggen från blogg appen men iaf så kunde jag kommentera här =) skillnaden på dig e jäte stor på bilderna men menar du att du gått upp till den vikten? Jag tkr du ser smal ut på bikinibilderna från thailand?! Sen undrar jag den kycklingen du har i salladen e de en sådan salladskyckling man köper fryst i en påse? Steker du eller kör du den i micron isf innan du äter el hur gör du*?



kramar!! update me om du vet VAD också =)

2012-01-22 @ 14:21:23
URL: http://mittlivv.blogg.se/
Postat av: 20 år och mamma till William & gravid med nr 2

svar: Ja men såklart, jag tkr verkligen inte du ser ut som du gjorde när leo bara var 2 månader, herregud magen är ju verkligen borta och en del av rumpan jag vet själv man hade kvar då från graviditeten.

-

Allt går annars bra med mig o graviditeten, om du läst på bloggen så är de så himla häftigt att jag redan känner bebisen röra på sig där inne, inget man känner utanpå magen men JAG gör ju de och det e såååå härligt. Vet inte om de beror på att man e gravid för 2:a gången o VET hur de känns eller om det bara är så. Är lite orolig för tvillingar eftersom jag känner så tydligt men tror ändå inte att det är något sånt på G. Skall ringa en privat gynmottagning imorn för att få be om att göra ett ultraljud, kostar bara 200 kr där då de fortf. e under landstingets regler så att säga. Om man går till typ Emmas ultraljudsklinik eller mammamia kostar ett tidigt ultraljud runt 500-600 kr o de känns ovärt om vi ändå måste kolla könet igen o betala 700 för de. Jag hoppas att de har tid på denna privata gynakuten i morgon samma dag så jag kan se bebisen, e sååå nyfiken o vill så gärna se så allt e bra!

Hur gåre för er?

KRAMAR!

2012-01-22 @ 19:34:42
URL: http://mittlivv.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej, tänkte höra om du visste om man måste äta alla PP du har på en dag? Hur gör du? =)

2012-05-07 @ 22:17:44
URL: http://dagarnameddig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!