Dålig dag

2012-07-09 |16:46:46

Huvudet känns som om det ska sprängas vilken sekund som helst, illamåendet är på topp. Inte så konstigt att jag har spenderat mestadels av dagen i sängen. Varför mår jag såhär? Med Leo mådde jag finfint fram till foglossningen började runt vecka 20. Blaaah!

Kommentarer
Postat av: sumpmus

Hej! Nu har jag haft lite mer tid och börjat följa gravidbloggarna som finns länkade i bloggtråden på familjeliv.se! Dom som verkar intressanta att följa kommer jag även att länka till på min blogg, så att jag lätt hittar dom oavsett var jag är. Du behöver bara säga till om du inte vill att just din blogg är länkad, så tar jag självklart bort länken. Det kommer att bli roligare att blogga & kommentera när graviditeten blir officiell! :) Då kommer jag även att lägga ut lite bilder vilket jag inte törs riktigt ännu. ;)

2012-07-10 @ 18:56:10
URL: http://sumpmus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!