Städa

2012-07-26 |12:00:33

Leo sover en stund så jag passar på att städa, dock i snigelfart eftersom jag annars börjar hosta på en gång och då blir illamåendet värre... Men såhär långt har jag kommit iallafall; Tagit bort sängkläder, laddat & kört igån en maskin tvätt, plockat ihop disk som hade samlats i hela lägenheten, plockat upp & slängt alla miljoner snytpapper som också konstigt nog var i hela lägenheten... Just nu tar jag en paus, då jag nyss fick en vidrig hostattack, usch! Det är snustorrt i halsen på mig, ska kanske ta en kopp te med honung i?

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! För ett tag sen skrev du att du hade fått några mediciner en för bihållerna om jag inte missminner mig fel. Om du äter rinexin, så sluta ät den så kommer halsen bli bättre, för den kan torka ut näsa å svalj. Jag åt den medans jag hade halsfluss å bihållsinflammation, men halsen gav sig aldrig, läste bibacksedeln så löste sig allt. Hoppas att detta kan hjälpa!

2012-07-26 @ 13:47:14
Postat av: Anonym

Mysigt det ser ut i er lgh, vart bor ni nu? :)

2012-07-27 @ 00:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!