Dagens läkarbesök

2012-11-07 |12:57:35

Nu har jag slutat för dagen på min praktik, idag växte jag enormt när jag lyckades trösta en ledsen kille & göra honom glad! Underbar känsla!

Iallafall, jag har precis kommit fram till mitt Aurorasamtal & väntar på att klockan ska bli 13.00.
Efter samtalet ska jag ta mig till andra sidan stan, till sjukhuset, där jag ska få min järn-infusion som det så fint hette. Har fått tid kl 15 & det skulle ta mellan en halvtimme-timme, så det blir en del dötid där. Lite läskigt är det också, faktiskt.
Men det får gå, hoppas hoppas att jag blir pigg av järnet nu bara!

Idag är det alltså vecka 30+0 & lillebror röjer som tusan i magen! Ibland tror jag nästan att magen ska gå sönder för att han är så otroligt vild, har inget minne av att Leo var såhär galen i magen men det kanske jag bara har glömt. Mysigt är det iallafall, det är som ett tecken på att lillebror mår bra där inne :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!