Sjukstuga

2013-04-17 |16:44:51

Usch vad jag mår dåligt.. Illamåendet kommer i vågor, ibland är det under kontroll & sekunden efter så sköljer det över mig & jag får kämpa för att inte kräkas. (Jag vet, en del säger att man bör kräkas när kroppen säger att den vill, men efter allt kräkande när jag väntade Max så har det blivit psykiskt att jag gör allt jag kan för att inte kräkas)

Just nu ligger jag i soffan, Max ligger vid mina fötter & sover som tur är. Nej fy jag är ingen bra mamma just nu, räknar minuterna tills D kommer hem & kan vara en bra förälder nu när jag inte kan det. Uuh, nu kommer illamåendet igen..

Det blir att vara hemma från skolan imorgon för min del. Tur nog så har jag bokat min mamma som barnvakt så jag får hjälp här hemma, tack älskade mamma!

Det enda positiva med detta är väl att jag förhoppningsvis går ner en del i vikt, och man ska ju alltid försöka se det positiva i allt. Eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!