Barnkliniken

2013-02-27 |11:51:15

Imorse så var måttet rågat, jag är så trött att jag knappt åt på hela dagen igår & är inte ett dugg hungrig nu heller pga all sömnbrist.
Så jag ringde Barnkliniken & förklarade läget, kvinnan jag pratade med var underbar & gav oss en akuttid bara 30 min senare.

Så jag ringde pappa D & förklarade att han fick minsann lämna sitt jobb & hämta mig & Max hemma för att skjutsa oss till sjukhuset (sjukhuset ligger på andra sidan stan, jag hade aldrig hunnit fixa max plus gå dit på 30 min).

Vid 10.05(bara 5 min sena, Yeey!) gick jag & Max till receptionen & anmälde oss, sen fick vi träffa en mag-specialist som klämde & kände överallt på Max. Hon frågade mig en massa frågor om hur han mår & beter sig, om vi har allergier i familjen osv.

Så, diagnosen vi fick var att Max förmodligen har mjölkallergi.
Vi hade det lite på känn eftersom han mest får magknip när han äter & eftersom D är laktosintolerant(går sånt ens i arv förresten?).

Jag fick med en burk specialersättning som jag nu hoppas till tusen att den gör susen (haha jag är så trött så jag rimmar utan att tänka på det!).

Håll tummarna för oss nu, tänk om Max skulle sova typ 4 timmar i sträck... Ååh sån lyx det vore!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!