Gult

2013-01-14 |02:17:06

Nu har Max bajsat sitt första gula bajs, rolig info va? ;)

Det betyder tydligen att min mjölk har runnit till, haha no Shit sherlock?! Jag skojar verkligen inte när jag säger att silikontuttar kan slänga sig i väggen - amningstuttar är större, hårdare & fastare alla gånger!!
Och dom gör så ont!

Max har precis ätit igen, sen blöjbyte följt av lite ersättning på läkarnas ordination.
Hoppas mina tuttar förstår ungefär hur mkt mjölk som behövs till Max för att ha såhär överfullt gör bara så fruktansvärt ont! :,(
Fick ut massor i duschen förut när jag handpumpade men det gjorde också jätteont och det gör fortfarande ont. Brösten är liksom klumpiga på vissa ställen så är livrädd för mjölkstockning, därav ammar jag nu typ hela tiden känns det som!


Puh.. Ont!

Tips?

Kommentarer
Postat av: Johanna - Mamma till Lilly, född i v.35

Det var samma sak för mig när mjölken rann till, men efter ett tag så blir dom "mjukare" och producerar bara så mycket som bebövs :)

2013-01-14 @ 02:45:21
URL: http://johannaastenvall.blogg.se
Postat av: Lisa

Om han ammar sig mätt nu så kommer du automatiskt att behöva mindre ersättning. Det är ju inte så att han växer "bättre" på ersättning, om tillgången på mjölk är stor. Tänk vad fint att din kropp producerar mjölk till Max nu. Härligt! (Även om det gör ont i brösten just nu). Blir bättre inom några dagar när den värsta svullnaden lagt sig. Tänk på att inte han någon bh som klämmer åt. Lycka till. / Lisa

2013-01-14 @ 09:39:29
URL: http://hurskaviorka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!