Kopp-matning

2013-01-12 |08:52:19

Max har gått ner till 3400-någonting, vilket är för mycket så han får ju absolut inte i sig tillräckligt av att bara ammas.
Så nu har vi fått mata honom med kopp, vilket gick jättebra.
Bm började även prata om ersättning så det kändes skönt att veta att vi inte är knäppa som börjar fundera på det såhär "tidigt". Han fick tillägget i kopp nu endast för att inte förstöra för amningen men jag känner att jag skiter i amningen sålänge han mår bra och är mätt, för nu är det skrik-party i stort sett hela tiden & DET gör mycket mer ont i mammahjärtat än att inte kunna amma.

Mammas lilla knorr <3

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad bra att ni tillmatade med kopp och inte med flaska! Om du gärna vill fortsätta amma (kanske delamma?) så är det bra om du fortsätter erbjuda bröstet ofta och gärna hålla honom mycket hud-mot-hud. Jag tänker att det är ganska normalt att bebisar är arga och lite frustrerade vid bröstet det första dagarna innan mjölken "runnit till". Genom att få komma till bröstet ofta ofta så signalerar de till kroppen att börja producera mer mjölk. Titta gärna på Amningshjälpens sida på Facebook om du vill. / Lisa

2013-01-12 @ 22:47:38
URL: http://hurskaviorka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!