morgonbabbel

2013-01-09 |08:02:15
oj vilken dålig natt det var inatt, jag sov som en kratta eller ännu värre om det är möjligt? 
Leo vaknade först flera ggr på kvällen & till slut fick vi fram varför - han var hungrig stackarn. 
Så vi värmde på lite risgrynsgröt (ur en sån där korv, hu jag avskyr det men killarna gillar det) & han åt som om han aldrig hade sett mat förut. Haha, söto! När han var mätt & belåten så somnade han på två röda i sin säng, då var klockan runt 22.30. 
Vid 01.30 kom lillkillen in till oss & sov hos oss hela natten, inte alltför bra egentligen men jag orkar inte bry mig & speciellt inte såhär precis innan lillebror kommer. Då vill jag kunna njuta av att ha Leo hos oss så mycket som vi bara kan, mammas älskling! 

Natten har mest bestått av kramp i vaderna, ont i bäckenet & höfterna, kissnödig.. Ja, ni fattar? BLÄ!
MEN, jag känner mig ändå hyffsat pigg nu & jag VET ju att det inte är långt kvar nu så det gör mig inte så mycket att sömnen inte är perfekt nu. Det är den ju inte sen heller, så likabra att vänja sig nu? 
 
 
Nu har jag slängt in en maskin tvätt, försöker tvätta undan allt inför lillebrors ankomst (då kommer det bli mycket tvätt minsann!) men det blir aldrig tomt i den där jäklarns tvättkorgen! 
Hur som, har satt på vattenkokaren också så jag ska ta mig en kopp te & äta lite frukost innan jag ringer till Leos nya förskola där han ska börja inskolas i februari. Ska ringa för att kolla upp inskolningstiderna, likabra att försöka fixa med sånt nu eftersom man har en förmåga att glömma ALLT när man är i sin bebisbubbla. 

Oj vad mycket bebisprat det är nu känner jag, men samtidigt är det himla svårt att låta bli. 
Han är ju verkligen här snart! Jättesnart!

Hur kommer han vara? kommer han sova & äta & vara rätt så nöjd, precis som Leo var? 
Kommer han ha massa mörkt hår som sin storebror när han föddes? Kommer han vara lika stor som Leo? eller större? eller kanske mindre? Kommer snittet gå bra? Kommer jag ha dödens-död-ont efteråt? Kommer jag få panik när jag ligger där & de ska skära i mig? Kommer amningen fungera? 
Ojoj, många frågor som snurrar..

Som jag har sagt förut, ni som har varit med om kejsarsnitt, dela GÄRNA med er av era upplevelser! 
Är det något ni vill berätta som de inte säger på sjukhuset? Eller som ni bara tycker att jag "bör" veta? 
 
 
 
PIRRIG är ordet, jepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!