Godmorgon

2013-06-24 |05:46:46

Max sov faktiskt till ca 5.20 idag så det var ju nästan lite sovmorgon.
Däremot har han krånglat en del inatt, Blä.
På fredag ska vi till Bvc för spruta & koll av vikt & längs, då ska jag be om en miljon tips & råd för nätterna. Han vaknar massor men äter knappt 40-50 ml ersättning av det han får så det känns ju som att han faktiskt inte behöver äta då? Det känns mer som att det bara är en vana?
Hm, ja jag vet inte. Någon som har tips på hur vi ska få honom att sova hela nätter?


Nu gosar vi iaf i vår säng, pappa D snarkar bredvid oss & Leo sover i sin säng. Hoppas Leo sover till 6 iallafall, han blir såå grinig när han går upp tidigt. Helt galet, men jag längta verkligen efter att det blir lite mörkare ute så Leo (& Max?) sover liiiiite längre på morgnarna. Det är under småtimmarna (kl 4-7 ungefär) som jag sover som bäst men det är också då som barnen vaknar & jag måste gå upp.


Nej nu ska jag gosa med Max, han krålar för fullt här. Skulle inte förvåna mig om han börjar krypa snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!