Mission impossible?

2013-05-22 |21:38:22

Jag skulle lägga mig bredvid Leo i hans säng, vilket inte brukar vara så svårt eftersom han oftast (precis som jag) håller sig till en kant på sängen.
Men inte ikväll...

Jag kommer insmygandes med mitt täcke & min kudde under armen & möts av en Leo som bokstavligen ligger snett över HELA sängen.
Det blev lite mission impossible & jag började fundera på hur jag skulle lösa detta utan att väcka honom, men som om någon skickade en trollformel (jag tror det var Harry Potter) så flyttade Leo på sig i sömnen & jag fick fort som ögat slänga mig ner där bredvid honom.
Så nu ligger vi här i en 90-säng, det är sådär trångt & mysigt som det bara kan bli i en 90-säng.
Men hellre det än en till natt med bebisgnäll & noll sömn, för utan sömnen går jag verkligen under! Blä!
(Leo sover lika bra oavsett om jag ligger här eller inte, så oroa er inte för honom)

Här kommer två bilder, ena är på Leos missionimpossible-sovstil & den andra är på en lycklig mamma som äntligen har fått plats bredvid sin djupt sovande son. Haha!


Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Nina - mamma till Ebba

Haha du är nog den enda jag känner som skulle fota ett sådant tillfälle med risken liksom att han skulle vakna av blixten xD schysst morsa ;)

2013-05-23 @ 06:09:23
URL: http://halmstadsmorsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!