Lördagsfix

2014-08-16 |10:12:47
Jag har rensat bland barnens vinterkläder så jag har ett hum om vad som behövs & inte. Köpte ju ett par termobyxor till Leo som kommer bli toppen, så ska leta en jacka till honom också & sen har han en overall från förra året. 
Max behöver nog nytt av allt, har köpt en jacka till honom men ska leta termosar plus overall till honom också. Lika bra att leta nu så slipper man panikköpa svindyra vinterkläder i november. Så tänker jag iallafall, hur tänker ni? Köper ni vinterkläder på sommaren eller väntar ni tills vintern är här? 

Dessvärre så har mitt halsont blivit värre, det gör ont att svälja & har sådär konstigt ont i kroppen. Blä! Får bli en lugn dag nu, fick ont i ryggen av att rensa nu på morgonen. Leo tittade på mig & sa sen "mamma det är nog för att du är en gammal gumma". Haha tack för den älskling! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!