Ingen surf & saknaden

2014-12-30 |21:14:00
Herrejösses, min surf tog slut i fredags & vad jag känner mig halv! 
Jag kan ju inte göra något annat än att ringa & smsa med telefonen så fort jag inte är hemma = samma känsla som jag tänker att jag skulle ha om jag tappade en fot eller något. 
Hua! 
Bara imorgon kvar, sen blir det ny månad & därmed ny surf. Puh! 

Därav inga blogginlägg eftersom jag har jobbat & inte haft något internet. 

Hur som, efter jobbet idag kom jag hem & hade pannkaksrace med grabbarna. Sen packade vi in oss i bilen & åkte till stan där killarna fick vaccin så de kan åka till Thailandet. 



Sen var tanken att storhandla men vi hann bara ta mjölk, yoghurt & vispgrädde innan barnen blev skogstokiga & vi fick betala & åka hemåt bums. När vi kom hem slocknade de båda på två röda, så det var garanterat trötthetsutbrott (alltid skönt att veta vad som ligger bakom allt gråt & skrik).

Nu ska jag faktiskt också lägga mig, imorgon blir det att kirra dessert inför kvällen samt gosa med barnen. 
Kvällen kommer spenderas hos bästa grannarna, alltid lika mysigt!

Nu blir det lite djupare snack, så håll i er!

 Idag är det den 30 december, idag skulle min underbara morfar ha blivit 91 år gammal. Han finns dessvärre inte längre, men jag vill gärna tro att han sitter i sin fiskebod på Ungskär & smuttar på en god whiskey. Han är sådär lycklig & glad som han bara var när han fick vara på det stället han älskade mest i hela världen - Ungskär. Jag älskar det också & skulle aldrig byta ut det mot alla pengar i världen. Ungskär är en så stor del av min morfar, en sådär härligt småtjock gammal man med knappt något hår alls men som också hade världens vackraste egenskap - nämligen ett stort hjärta. Jag kommer alltid sakna dig & älska dig morfar, när jag blir gammal & går vidare så lovar jag dig att komma till din fiskebod för en whiskey eller två. 


Ibland måste man få vara gråtig & längta efter de man har förlorat. 
Skickar också en stor kram till min mamma, som jag vet sitter tårögd & vet precis hur jag känner just nu. Jag älskar dig mamma, det vet du. 



Nu - borsta tänderna innan Karius & Baktus bygget semesterresort i hörntänderna. 

Godnatt på er! 

Slänger in en bild på en glad Leo, som idag fick ett nytt fodrat regnställ = jätteglad kille! 

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Puss & kram, du känner mig, tårarna rinner, Älskar dig 😍

2015-01-01 @ 09:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!