Kväll

2014-06-23 |20:14:37
Efter en jobbdag plus fix på stan så sitter jag till slut i soffan med en kopp te framför Hela Sverige bakar-reprisen på 7an. Underbart! 


Jag testade lösögonfransar såhär på kvällen, haha hej transa! Nä ska satsa på en kortare variant på lördag ;)
Däremot är jag galet nöjd med läppstiftet jag köpte idag, jättesöt tycker jag! 
---


När jag höll på att duka fram till middagen var det en viss 1åring som klättrade upp på storebrors stol & tog för sig av spagettin... Haha!
---


Mina fina killar tittar lite på Barnkanalen innan det var sovdags. Max sprattlar med fötterna, därav himla suddiga fossingar. 
---



Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej har sökt in till förskolelärare utbildningen till hösten, tänkte bara höra om du kan berätta lite hur studierna är? Är det tufft att studera och samtidigt ha två barn?

Svar: Hej! Vad roligt, håller tummarna för att du kommer in! Är det på distans eller i en skola? Vilken ort? :)
Jag tycker att det är lättare än vad jag trodde från början faktiskt. Visst behöver man en hel del disciplin men man får tillbaka så mycket i kunskap & praktiken ska vi inte ens tala om - underbart! Jag tror att jag hade hoppat av utbildningen när Max sov sådär jättedåligt, om det var något annat jag utbildade mig till. Men jag stod ut & jag tror det var för att jag är så motiverad till detta. Jag VILL verkligen bli förskollärare, jag vill göra skillnad & få förskolorna till att bli pedagogiska verksamheter & inte "förvaring av barn" som många tyvärr verkar tycka att det är.
Så jag tror allt handlar om hur motiverad du är? Är du motiverad så klarar du allt! :) lycka till!
Märy

2014-06-24 @ 09:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!