dålig uppdatering

2016-02-19 |18:25:39
Mycket som händer, snurrar & är jobbigt.  
Igår var det begravning för vår fina farbror Cim  så vackert men också så hemskt.  Leo hade ritat en teckning som jag laminerade på jobbet, som vi la på kistan  tillsammans med två stora rosor & två små.  Usch vad livet är orättvist, hur kunde detta hända?! 



Igår proppade jag mig full med ipren & nässpray samt halstabletter för att orka med, då jag egentligen hade feber & inte alls mådde bra.  Idag kom allt ut, har haft frossa & mått helt galet dåligt.  Max också, bara Leo var rätt så pigg.  Vi har legat i soffan hela dagen.  Mitt huvud har dunkat  så mycket så världens bästa moster fick komma & utfodra barnen vid lunch.  Tack!! 
Nu är d äntligen hemma & fixar middag, avskyr att han jobbar helg just nu när jag är sjuk.  Blä! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!