resultatet!

2010-01-16 |17:58:52

Synd att det inte finns lukt-bilder,
för det luktar förjävla gott i hela köket!
kakan ser sjukt god ut också, det är alltid en fördel. 

vi får se vad betyget blir när vi smakar den senare ikväll :)
Kommentarer
Postat av: gotteochvi♥ -GRAVID IGEN!

sv; vad roligt! Din beskrivning låter precis som de första små sparkarna! Sådär håller min mage på oxå! Speciellt mycket på vänster sida av magen dessutom! =)



Vi är lite i valet och kvalet om vi skall kolla. Eftersom vi inte kollade med Algot vore det kul att kolla den här gången. Dels för att komma överrens om namn (vi hade problem med det sist!) och även för att jag tycker att det blir så himla mkt fokusering på kön om man INTE vet. Det enda man undrar är "pojke/flicka, flicka/pojke". Om vi kollar kan man koncentrera sig på t.ex. hur han/hon kommer se ut/vilka drag den får osv.



Fast det är himla spännande att INTE veta oxå! =) så jag vet inte. sambon har sagt att jag får bestämma. för det är jag som kommer ångra mig så himla mkt om vi väljer att inte veta....Jag berättar på tisdag om vi tog reda på det =) kram

2010-01-16 @ 18:10:41
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!