Du är så underbar, min finaste lilla kille...

2011-02-02 |04:30:32

mms_img65580 (MMS)

Du är så underbar, min finaste lilla kille. Men när du skriker hela nätterna blir din mamma så ledsen,för hon behöver sin nattsömn mer än någonsin nu när hon har börjat jobba. Snart orkar hon inte mer,går på dom sista batterierna och ramlar snart ihop av utmattning & trötthet. Alla tips mottages tacksamt :-(

Kommentarer
Postat av: Catrin

Hej!! Dom nätter Leo vaknar och är ledsen, elr han är inte helt vaken men han är ledsen iaf, då blir han lugn om han får nappen och får ligga i min famn, då fortsätter han sova.. men ibland går han inte med på att läggas ner i sin säng igen, då lägger jag honom bredvid mig i sängen på min arm och då sover han hur bra som helst.. det va mitt tips, men det har ni kanske redan testat.. Elr ni kanske kan prova att sätta på nån lugn musik.. Hoppas ni hittar nån bra lösning iaf, för det är viktigt att få sova ordentligt!! Kram

2011-02-02 @ 13:46:11
URL: http://catrinwarg.blogg.se/
Postat av: Anna

Sover han i eget rum där det är mörkt o tyst? Äter han ordentligt innan han somnar? Brukar ni ta upp honom när han vaknar på natten så försök att sluta med det. Låt honom ligga kvar när han vaknar o ge endast vatten att dricka. Får han mat på natten så kan det vara därför han vaknar för att han är van att få uppmärksamhet o mat. Köp Vyssan Lull tassar till sängen om ni inte redan har det. Då kan ni vagga hela sängen tills han somnar o ta inte upp honom. Behöver blöjan bytas så gör det i sängen isf. Hoppas det löser sig för er!

2011-02-02 @ 14:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!