Kaos

2013-02-08 |12:01:01

Max skriker i stort sett hela tiden numera, jag har frossa & halsont plus en vagel i ögat som har kommit & gör svinont, det är kläder överallt, Leos leksaker har spridit ut sig i hela lägenheten & tvätthögarna har för längesen runnit över i tvättkorgen....

Lite smått kaos här hemma bara.
(Lyckades få en bild på Max nu när han faktiskt är rätt lugn, pju!)

Kommentarer
Postat av: 21 år , mamma till William & Ellie

åå stackars dig , lider med dig! sömnen gör allt för humöret och orken. Ellie har vaknar klockan 4, tre nätter i rad nu och William har också sovit orolig i två nätter så jag e helt slut jag med speciellt eftersom jag har båda hemma och måste vara rolig för William. Nu kom dock farmor o rädda situationen, Wille skulle med henne till IKEA och båtmässan så jag får vila lite och ta det lugnt.....få suger verkligen med lite sömn men det blir bättre och sånna här dagar glömmer man i framtiden men i nuet e det kasst och man skulle vilja vara ledig från att vara mamma en dag !
Kör hårt, du e duktig!
kram

2013-02-08 @ 12:24:09
URL: http://www.mittlivv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!