Kvällen

2013-02-11 |22:02:20

När vi la Leo så tog jag tempen på honom innan han fick en supp, tempen visade hemska 39,7 grader. Usch stackars lilla killen, hoppas alvedonsuppen gjorde susen nu & att febern är lägre eller till&med borta imorgon bitti! Vill ha tillbaka vår pigga & glada kille igen, får så ont i mammahjärtat när ens ena älskling är sjuk.

Max sover bredvid oss i soffan, D kollar på netflix på iPaden & jag har ensamrätt på tv'n då det är Top model. Muhaha!
Nu är det snart slut & det är dags att sova, är jättetrött då jag inte sovit något på dagen idag. Usch järnbristen är här igen känner jag, hua! Måste bli bättre på att ta mina tabletter, jag tar Mitt val(kvinna) på order från personalen på bb. Eller jag tar dom när jag kommer ihåg haha ;)


...och där slutade Top model!
Nu - fixa allt inför natten (termos, ersättning, minifom, nappar, trasor, blöjor, filtar...ja ni fattar?) & sen hopp i säng!

Godnatt på er & håll gärna tummarna för att Leo ska bli bättre under natten!



(Slänger in en bild på en sovande Max bredvid mig)

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Cornelis & Konstantin

Åh så hemskt när barnen är sjuka :(
Cornelis får också superhög feber jämt när han är sjuk. När vi var inlagda på sjukhuset för ett tag sen så tipsade läkarna oss att varva Ipren och Alvedon var tredje timme tills de är feberfria.. Det brukar funka på Cornelis. Hoppas Leo kryar på sig snart. Kramar!

2013-02-11 @ 22:36:05
URL: http://annaceciliat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!