mina tre hjärtan

2016-02-20 |08:33:17

Jösses vad jag älskar er! 

dålig uppdatering

2016-02-19 |18:25:39
Mycket som händer, snurrar & är jobbigt.  
Igår var det begravning för vår fina farbror Cim  så vackert men också så hemskt.  Leo hade ritat en teckning som jag laminerade på jobbet, som vi la på kistan  tillsammans med två stora rosor & två små.  Usch vad livet är orättvist, hur kunde detta hända?! Igår proppade jag mig full med ipren & nässpray samt halstabletter för att orka med, då jag egentligen hade feber & inte alls mådde bra.  Idag kom allt ut, har haft frossa & mått helt galet dåligt.  Max också, bara Leo var rätt så pigg.  Vi har legat i soffan hela dagen.  Mitt huvud har dunkat  så mycket så världens bästa moster fick komma & utfodra barnen vid lunch.  Tack!! 
Nu är d äntligen hemma & fixar middag, avskyr att han jobbar helg just nu när jag är sjuk.  Blä! 

tjuvstartar

2016-02-07 |17:47:11
Årets första grill, doften är helt magisk!! 

bildregn

2016-02-07 |16:38:24
Vi har varit ute en del idag, jag & kiddosarna. 
De testade alla gungor de hittade haha.  
------------


Bjuder på en söt bild från gårdagen också, max var en tröttmössa. 
------------

Och en bild på mig & Leo från imorse ;

söndag

2016-02-07 |09:40:39
Jag & barnen har precis spelat massor med spel & nu gosar vi ner oss i soffan med film.  Åh så skönt det är med stor soffa! Alla kan ligga ner utan att sparka på varandra =mindre bråk. 

känslan

2016-02-05 |07:13:37
Av att jag inte ens har sminkat mig med  ändå ser ut såhär, älskar det! 

Klaaaaaar!!!

2016-02-04 |12:36:34
Jag har väntat & väntat på mitt sista betyg på den allra sista inlämningen jag gjorde i mitten av januari.  Jag har varit väldigt förberedd på att få ett U och därmed behöva komplettera, men fick en rejäl chock när jag ser att betyget har kommit & jag möts av detta:Helt otrolig! Jag avslutar mun 3,5 års långa utbildning med ett VG! Helt galet!
Det känns så skönt & lite surrealistisk att allt faktiskt är klart nu.  Jag är klar nu.  
Jag är förskollärare.  På riktigt! mysdygn

2016-02-04 |12:29:57
I lördags bjöd mina fina päron mig & mina två finaste tjejer på hotell, vi skulle ut & äta & efter allt som hade hänt så var det så skönt att bara vara & tänka på annat lite.  Väldigt välbehövligt! 

Dagen började med att jag gjorde en fransförlängning. Kände mig som en transa i något dygn eller två men nu har jag nog nästan vant mig & tror att jag till&med gillar det! 

------

Vi tog in på scandic mitt i stan & fixade oss lite. 
-----


Innan middagen skålade vi i några champagnedrinkar, väldigt gott! 

-----
Vi åt precis det vi var sugna på & delade på 4 efterrätter trots att vi bara var 3 personer.  Sjukt gott & vi hade det bara sååå mysigt!! Sen har jag faktiskt inga mer bilder, men det dygnet gjorde gott för både kropp & själ.  
Tack mina finaste brudar, Sara & Frida, för att ni är just ni! 

Och tack älskade mamma! 
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!