trasig...

2016-03-31 |16:01:52
Igår när vi hämtade barnen  på förskolan så möttes vi av en något trasig Leo, lillskrutten hade lekt i en lekpark med hans grupp på fsk och alla hade ramlat från en balansgrej och oturligt nog kom han underst..   Älskade unge! Men som tur var gick det bra och han säger att det inte gör ont, utan att det mest kliar. 
Idag har det börjat läka lite men är nu mer svullet runt ögat, börjar bli en blåtira tror jag allt.. 

barnarbete

2016-03-31 |16:00:43
Vi rensar & slänger skräp, åh så det behövdes! 

bus & lek

2016-03-28 |13:27:06
D jobbar återigen medan jag &kidsen är hemma idag också, innan vi är tillbaka till jobb och förskola imorgon igen. 


Vi har lekt både inne & ute, barnen fick vara ute själva en stund = nojig mamma men åh så stolt över kidsen ändå.  

Nu gosar vi lite inomhus innan vi får finbesök av frugan & hennes karl.  Då blir det kaffe i solen, så himla härligt! Älskar att bo såhär.  Helt underbart ! 


Min fru & jag, forever and ever! 

påsk

2016-03-25 |09:04:58
Herrejösses vad tiden går! Detta får nog börja blir en veckoblogg, oavsett vad jag vill.  Tiden finns inte, inte när jag jobbar heltid & har två kids som jag vill lägga fokus på resten av tiden.  

Igår var barnen målade till förskolan, pappa D fixade biffen så att säga! De fick välja helt vad de ville vara, finaste killarna! 

strulblogg!

2016-03-20 |19:50:54
Nämen hej på er! 
Här har jag haft en väldigt lång & faktiskt ofrivillig paus Från bloggandet.  Detta i kombination med min lathet = noll blogginlägg. 
Förlåt för det hörrni.  


Vi börjar om lite från idag, jag orkar inte sammanfatta månaden som har missat utan jag ba kör på nu.  
Idag har karln jobbat så jag & barnen har lekt med kompisar & då även påskpysslat i lagom mängd (dvs väldigt lite).  Vi målade finfina ägg som nu händer i påskriset som jag & kidsen väldigt snabbt snodde i skogen bredvid imorse.  
Fint blev det, nu är det påskfint här hos oss! 

Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!