redo för maskerad!

2015-10-31 |09:13:28
Yes ikväll är det halloweenfest/maskerad.  Ska bli så kul! 
Hoppas att min utklädnad blir bra & att folk ser vem jag är.. 
Kan ni gissa? 
(allt är inte med på bilden, men det viktigaste iaf) 

pluggdag

2015-10-28 |09:53:50
Det känns verkligen att det är sista terminen nu, det är full rulle nu ända fram till examen i januari.. Puh! 

hemgång idag

2015-10-26 |08:05:31
Barnen ritar lite medan  vi plockar fram frullen. Sen blir det att plocka & fixa med det sista som deras gammelmormor vill ha hjälp med, sen åker vi hemåt.  

lekparkshäng

2015-10-25 |15:48:13
Vi är hos barnens gammelmormor & hälsar på, då blir det alltid ett besök i en stor härlig lekpark. Barnen älskar den! Vi tog även med oss bröd &  matade änderna. Mysigt värre.  


Avslutade med en bild på sötaste lilla Max. Mammas fina minsting. Tiden bara flyger iväg, max använder blöja mindre & mindre & Leo ska liksom börja i förskoleklass nästa höst! Hallå var tog mina småttingar vägen?! 

Ikväll blir det kalkon med hasselbackspotatis & god sås. Mums! Sen blir det ost & kex till kvällsmys. Så himla gott. 


mitt i veckan

2015-10-21 |18:46:05
Dagarna flyger framåt & det händer saker hela tiden.  Vi räknar ner till vår flytt som blir i början av januari, vi längtar så vi blir galna! 

Annars är det mycket pluggande nu. Längtar massor tills vi är klara & jag börjar jobba.  Så skönt! 

Jag bowlade med min fina kontaktkompis igår. Han vann med 3 poäng. Men jag är inte bitter ;) 
, - - - - - - 
Här är en bild på vårat senaste tillskott i familjen. Älskade lilla Frasse, som flyttar in med oss i nya huset. Vi längtar! 
Två finfina ungar, mammas älsklingar! 

lördag

2015-10-17 |08:57:32
Och d jobbar.  Så jag & kidsen kör rensning deluxe i deras rum! Så otroligt skönt att rensa ordentligt innan flytten. Heja oss! 

måndag & tisdag

2015-10-13 |19:02:52
Vad har jag gjort då? Hm. 
Pluggat & pluggat & för säkerhets skull så pluggade jag lite till..  Aah ni fattar, det är mycket plugg nu.  Är så less på det nu men bara att härda ut de här sista månaderna, sen blir det jobb istället.  
Och nu kan jag varva pluggtankar med inredning&flyttankar. 
Herrejösses vi ska verkligen flytta igen.  Och denna gången till något permanent! Den känslan är så obeskrivlig. Det känns så skönt, vi har liksom hittat hem. Längtar massor tills det är dags! 

Här är badrummet på nedervåningen. Sjukt smart gjort & med golvvärme. Så skönt på vintern!
------

Här är den inglasade altanen plus egen gräsmatta (med plats för studsmatta!). Längtar så efter grillkvällar här, då det är em &  kvällssol här. 
------- 





radhus!

2015-10-09 |16:47:54
Jajemen.  Idag skrev vi på.  From januari är vi radhusägare!! Så underbart! 

och så var det snart fredag.

2015-10-08 |19:57:17
.. Detta kanske ska bli en veckoblogg? Tiden finns verkligen inte till att blogga varje dag, tyvärr.  Pluggandet tar upp så enormt mycket tid & sen familjeliv ovanpå det, ja ni fattar.. 

Veckan har innehållit en massa grejer, och fredagen samt helgen är verkligen varmt välkommen! I helgen står chokladmässa på schemat, mums & mys att hänga med frugis & få lite kvalitetstid. Lördagskvällen kommer sen spenderas hos min kära mor, där jag & 1(ev 2) barn sover över.  Ska bli mysigt det med! 
På söndag ska Leo på kalas (påminner mig själv om att köpa present till födelsedagsbarnet!) & sen blir det familjemiddag med min familia. 

Så, det  är vår helg i stora drag. Full rulle som vanligt! 

bjuder på en bild på Leos snygga tröja, han älskar den & jag med! 

helg

2015-10-03 |08:22:12
Åh så skönt, den här veckan har varit otroligt händelserik så det är skönt med helg nu.  
I Karlstad fick jag träffa min examinator som nu har kämpat för mig & fått tilldelat handledningstimmar för att kunna hjälpa mig med helvetesaebetet. Alltså den lyckan när hon sa det & när jag då insåg att jag inte längre står helt ensam i detta.. Blir tårögd bara av att tänka på det. 
Så nu jobbar jag återigen på med arbetet vid sidan av allt annat i denna termin = full rulle hela tiden.  Längtar så tills vi är klara & kan börja jobba! 

Nu blir det mysfrukost med min älskade familj! 

hade knappt några nya bilder så det får bli en från min powerwalk igår. Solen sken & det var såndär härlig & frisk höstluft! 


liten paus

2015-10-01 |19:03:48
Mycket händer i livet & jag har inte haft en tanke på bloggen de senaste dagarna/veckorna. Förlåt! 

Kompenserar med ett bildregn :

Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!