uppmuntran sökes!

2010-12-14 |21:58:34
just nu känner jag mig som världens sämsta mamma, jag har ingen ork kvar snart.
D jobbar tidiga mornar så jag måste ta Leo på nätterna. Inatt vaknade han "bara" 6-7 ggr, varav han åt 3. 
Annars är det bara gallskrik/gnäll/gråt tills man ger honom nappen eller bara vänder honom från mage till rygg.

Usch, han som alltid sov från 21-07 förut, vad hände med det? Alla säger att det bara är en fas, men den här jäkla fasen har varit i snart 2 månader nu :( hur länge orkar man?
Ni där ute, som så troget läser allt det här,
har ni några tips? 
Jag tar emot alla!

Ett extra tack till Mulle,
som alltid finns där!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men dumma leo, vad hände liksom? stackars sig vännen.. prata med BVC, sådär kan ni inte ha det! Man ska kunna vara människa på dagarna även fast man har barn <3

2010-12-14 @ 23:05:56
Postat av: Mamma/ mormor

Du ar varldens BASTA mamma och dotter

2010-12-15 @ 05:54:32
Postat av: Jossan

ja du maria det är inte lätt i bland att vara mamma. Lite sömn tror jag nog är nått som tillhör en mamma. Men det jag tycker att du ska prova är att ändra på kvällsrutinerna, vet inte hur era ser ut men. vi har alltid gjort så här. Midda runt 16.30, efter det leka järnet, 18.00 bada, efter det välling å sen sova el kolla på teve en stund så att dom lugnar ner sig. så brukar dom sova till 03.00 för ett mål mat sen sova till 7,30-08,00

2010-12-15 @ 07:55:41
Postat av: Sarah med Jacob

Hej Maria. Först vill jag bara skriva,det kommer bli bättre tro mig! Vi har haft sådär med vår grabb i perioder,ibland har perioden pågått länge och ibland mindre länge. Han hade ett tag extremt mycket mardrömmar,ont av alla tänder som kom upp. Han vaknade och bara grät eller gnällde typ hela tiden. Vad jag försökte med i dom har tuffa perioderna var att sova på dagen så fort vår lilla sov så gjorde jag det också. Sen prata vi mycket,mycket med bvc och dom det var guld värt(ros till stadsfjärdens bvc) även om inte alla tips funka så fick man kraft av deras hjälp. Du kan ringa och boka en tid och bara prata om det hos dom. Det är på tiden att ni tar tag i det nu,ni måste få hjälp och råd! Vi tog varannan natt(även fast att J pappa jobba tidig dan efter)för det kändes som det ändå rätta,även fast att du är hemma så behöver du sömn lika mycket som pappan som jobbar. Du ska ju vara mamma hela dagen och det i sig är ett jobb också,där man kanske varken har matrast eller kaffepaus. Men det är svårt att ge råd,för alla familjer är ju olika,men bvc är ju specialister på det där så vänta inte,ring idag! Förmodligen kommer du behöva ganska mycket tid att prata med dom,så då behövs det nog att du liksom bokar en tid för just bara det. Kämpa för er sömn! :)

Idag är vår grabb 1,5år ungefär och sover typ 12 timmar varje natt,och 2 timmar på dagen så dagis. Dock sover han emellan oss(o Ja det är en tuff sak som vi nu ska ta i tur med) lycka till maria!

2010-12-15 @ 09:54:23
Postat av: Sofi

Hej!

Har du provat att ge välling på kvällen?

Jag ger välling innan Malte lägger sig och en gång på natten. Om han vaknar porova med vatten. Provat med eget rum? Då vaknar ni inte av allt. Lycka till hos BVC!

2010-12-15 @ 10:34:40
URL: http://mssofi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!