BVC

2010-07-01 |15:37:30
Lillgrisen hade minsann gått upp i vikt,
han vägde exakt 4000gram nu.
Duktiga lilla Leo! 
Han var 54,5 cm lång, så han har alltså vuxit 2,5 cm sen han föddes.

Han växer så det knakat, vår lilla skatt.
Bvc-tanten frågade ännu en gång om jag ville prata med en kurator om min förlossning.
Fortfarande känner jag att det som har hänt har hänt, det finns inget jag kan göra åt det nu.

Men samtidigt, när jag tänker tillbaka på förlossningen så kan jag inte se något positivt alls, förutom just Leo.
Annars är det inga bra minnen alls från just den stunden, vilket är väldigt synd.  Det ska ju vara en positiv upplevelse, trots all smärta. Men tyvärr, inte här inte. 
MEN, så har jag ju fortfarande apont i taggbollen, så det är ju en ständig påminnelse om förlossningen & hur "snett" allting gick helt plötsligt. Kanske att jag kan hitta positiva stunder när jag har läkt & inte känner smärta hela tiden?
Om jag inte kan det, så ska jag överväga att prata med någon, det har jag lovat mig själv.


Nu är Erik här & gullar med lillgrisen,
& jag surfar runt lite.

Tjipp!
Kommentarer
Postat av: jossan

Prata med kurator iaf.. jag gjorde inte det, å nu ångrar jag mig... har jätte panik över att inte få snitt så gå å prata med en kurator....

2010-07-01 @ 15:42:29
Postat av: N I N A

Gått upp? Vägde han inte 4030g när han föddes? :P

2010-07-01 @ 18:50:33
URL: http://nicaah.blogg.se/
Postat av: Catrin

Jag vet egentligen inte hur många stygn jag syddes med, men jag fick iaf sövas eftersom jag inte hade någon ryggbedövning.. dom höll ju på och försökte sy i två timmar direkt efter leo kommit ut innan dom skickade mig till operationen, eftersom dom inte fick stopp på blödningarna.. jag förlorade totalt 1,3 liter blod.. jag syddes både inuti och utvändigt.. men jag skickades bara hem med ipren, men efter några dagar kunde jag sitta någorlunda bra.. och nu känner jag mig helt okej, och igår badade jag för första gången efter fl och nästa vecka är det efterkontroll.. :) men man glömmer hur ont det gjorde tycker jag.. det va tur jag hade Leo på magen när dom höll på och sydde mig så jag kunde koncentrera mig på honom, för då va dom inte så snälla.. :P då hade jag lust att klippa till dom ett tag.. hihi men dom gjorde ju bara det dom behövde och va koncenterade för att göra det så bra som möjligt! :) får se om du mår bättre nästa vecka, så kanske vi kan träffas då istället.. han är ju för söt er lilla leo.. kramar

2010-07-01 @ 19:34:55
URL: http://catrinwarg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!