Min utsikt

2012-12-21 |23:34:47

Jag ligger med benen brett isär på bordet, lillebror röjer i magen så hela jag skakar till ibland!
D sitter bredvid mig & känner på magen ibland, vi halvtittar på en film på tv (vet inte ens vilken film det är haha).

Det är nog dags för sängen snart, börjar känna mig riktigt trött nu.

Imorgon jobbar D först, sen ska vi släppa av Leo hos farmor i bettna där han får leka med sina farbröder medans jag & D åker till Norrköping för att köpa de sista julklapparna. Ska bli mysigt att åka iväg & göra det bara vi två, var väldigt längesen vi gjorde något sånt.
Plus att vi ska köpa något till Leo & det är ju inte så skoj om han är med när vi köper det, även om han kanske inte riktigt förstår alt glömmer bort det.
D & jag får lite kvalitetstid & det ska man vara rädd om har jag hört.

Vi tittade på Svenska hjältar-galan förut, jag överdriver inte en sekund när jag säger att jag hulkade så snoret bubblade i näsan redan första kvarten! Ojoj hormoner blandat med underbara människor som gör mig så rörd i hjärtat, det kan inte bli annat än tår-kalas då.
Tänk, det finns nog hopp för framtiden ändå. De människorna som de uppmärksammade var så fina allihopa, på sina vis. Själv tycker jag att hon som hade räddat en 4åring från att brinna inne var den allra största hjälten, men så känner man kanske automatiskt när man är mamma?
Man föreställer sig ju att det är ens eget barn, åh fy.. Näe nu kommer tårarna så bäst att sluta tänka på det innan jag får vätskebrist med tanke på hur mkt jag grät förut.


Nu ska jag be D dra upp mig ur soffan, sen kissa & borsta tänderna, gå in till Leo & klappa honom över huvudet som vanligt innan jag lägger mig, sen är det dags att dejta John blund.


Godnatt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!