tråkig dag

2012-12-21 |11:43:05
Jag har ringt CSN & FK om vartannat här på morgonen, puh vad virrigt det är att plugga samtidigt som man ska få en bebis! Jag blir helt tokig på allt, men TROR att jag har hittat en lösning på det ekonomiska planet nu. Och visst, ekonomi är inte allt men det är en stor del av att allt ska flyta på & för att man ska må bra. Iallafall för oss. Bråken smyger alltid fram när pengarna tryter, hur är det för er? 
 
Hur som, påtal om pengar så ska jag betala lite räkningar - något av det allra tråkigaste som finns faktiskt. 
Näst efter att vika in ren tvätt i lådor/garderober, det ska jag göra sen. Wieee
 
Jag har även skrivit lite på mitt arbete, men nu känner jag hur hela huvudet snurrar så jag gav faktiskt upp nu. Har skrivit lite mer än hälften av max antalet ord man får ha med iallafall. D lovade att läsa igenom det med mig sen ikväll så kanske han kan komma med lite tips & råd. 

Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt som är färdig, klä på mig en kofta plus ytterkläder & dra mig till ICA där jag ska kolla om mitt H&M-paket har kommit (det har det enligt H&M's sida men jag har inte fått något avi än) plus köpa något att äta till lunch. 
 
Det händer med andra ord inte alltför mycket skojigheter här idag, & jorden verkar inte ha gått under än iallafall. 

Efter idag så är Leo jul-ledig ända fram till 7 januari! Åh så mysigt vi ska ha det, jag & lillkillen! 
Nu i helgen ska vi bara mysa & kanske baka något juligt, längtar massor efter att bara ha kvalitetstid med vår fina skruttapa. 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!