Busiz!

2012-02-11 |17:29:02

Vi tog en härlig (& flåsande) promenad på ca 1 timme till Busiz, som ligger på andra sidan stan. Ungarna älskade det & var helt galna, precis som det ska vara när man kommer till ett lek-land.
Jag försökte ta bra bilder, men att säga till 3 stycken nästan-2-åringar att stå stilla mitt i världens roligaste lek är inte det lättaste ;)
Hur som, det var klart uppskattat av alla parter & efter en lunch där så begav vi oss emot staden med ungarna nerbäddade i vagnarna. Alla somnade utom Leo, som inte slocknade förrän vi kom hem vid 15.30!! Han sover fortfarande, så ska försöka väcka honom nu så han kan somna hyfsat i tid ikväll.
Usch Leo har en förskräcklig hosta, som nog inte mådde så bra av att vara på ett ställe som -let's Face it- kryllar av baciller. Men det kändes så dumt att hålla honom hemma bara för hostan när han faktiskt mår jättebra i övrigt.
Vi får se om det blir värre eller bättre, så får vi se vad dagis säger på måndag helt enkelt.

Jag slumrade också en stund nu på soffan, oförskämt skönt faktiskt.
D är som fastklistrad i sitt älskade tv-spel, men det kan han få vara så mycket som han har jobbat de senaste dagarna. Nästa helg är det en barnfri myshelg, som vi längtar! <3

Nae, nu ska jag väcka lillgrisen.
Det var så underbart att se honom såhär idag, det var ren & skär lycka som lyste i hans ögon när han skuttade runt på busiz med sina vänner <3
Om en halvtimme kommer Linda & Billy hit, frugan kommer senare. Vi ska göra paj & vara supersvenska tillsammans. Ja, vi ska se på melodifestivalen!

Solong & ha en supernbra lördagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!