färdigtankad

2012-11-07 |17:37:46
Sådärja, nu har jag fått en extrados av järn i mig. 
Obehagligt som fasen att sätta dit nål & när hon fixade & trixade med droppet, jag tittade bort som vanligt men hu jag gillar det inte alls! Blä! 
 
Nu har vi precis kommit hem, D duschar, Leo spelar lite på min telefon & jag har fixat lite med en presentation som jag ska sätta upp i kapprummet på förskolan så föräldrarna har lite koll på vem jag är. 
Snart ska vi äta också, tror det blir rester & så idag, vi får äta lite blandat allihopa. Lika bra, annars ligger det bara & bli gammalt i kylen & slängs inte förrän det i stort sett kan gå själva ut från kylskåpet ;)
 
Uscha, idag är jag riktigt trött! Natten till idag var första natten som jag verkligen bara låg & vred mig HELA natten. Känns som om jag aldrig faktiskt sov! Först svettades jag, sen frös jag, sen fick jag sendrag & kramp i vaderna, sen röjde lillebror så hela jag skakade & jaa.. ni fattar, inte mycket till sömn alltså! 
 
Det får bli en tidig kväll ikväll helt enkelt, eller iallafall innan 23.. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!