Just nu

2012-10-03 |17:40:22

Leo tittar på Lotta på bråkmakargatan på iPaden, han är helt fast i det.
Jag har slängt in en hel kyckling i ugnen, den skulle vara inne i 1,5 timme så det blir en halvsen middag som vanligt.
Vi hade inga färska örter eller så hemma, så jag körde på torkad timjan & citronsaft som kryddning. Det luktar gudomligt gott i hela köket iallafall, så tror det funkade finfint!

Jag har även äntligen (!) sytt igen mina mammabyxor som sprack på yttersidan av låret & även mina mammatights som sprack på insidan av låret. Summan av kardemumman är alltså att jag har väldigt stora lår antar jag? Äh, jag ska tillbaka till min rätta storlek till nästa sommar, i februari/mars(efter allt intagande av semlor!) så är det viktväktarna som gäller, då jäklar!
Därför känner jag att jag kan unna mig lite extra nu när jag är gravid, dels eftersom jag VET att jag kan gå ner allt & dels eftersom vi inte ska ha fler barn sen - alltså är detta sista gången jag är gravid = njuta till max!


Just det - tusen tack till Nina som har fixat med min design, jag är supernöjd! Tack tack tack! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!