Måndagskväll

2012-10-15 |21:17:17

Jag ligger utsträckt i soffan, har precis slängt ihop en pastasallad som jag ska äta i skolan imorgon. Gott & det känns bra att inte äta en massa stekfett till mat hela tiden. Ibland känns det som om det är det enda vi äter, hu!

Jag kikar iaf på Underbart är kort, mysigt program som jag alltid fäller en liten tår till. D skulle fixa något vid datorn så jag kan ligga helt utsträckt i soffan - sköööönt!
Leo sover sen en timme tillbaka ungefär, pappa D är ledig imorgon så därför behövde Leo inte sova tidigt ikväll eftersom han kan sova längre imorgon.
Eller, vi låtsas det iaf. Han kommer väcka oss vid 6.30 ändå tror jag, oavsett om han la sig vid 20 eller om han hade fått vara uppe till 22.
Så är det bara & jag var ju faktiskt likadan när jag var liten, alltid uppe med tuppen haha!

Nej, nu ska jag snyfta till Underbart är kort & sen somna i soffan. Bra plan!
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!