Trotsade kylan

2012-10-28 |14:39:24

Jag & Leo tänkte först ha en hemmadag till, men sen trotsade vi kylan & mötte upp Linda&Billy i en lekpark där grabbarna fick leka av sig med bland annat alla löv på marken. Oj så kul dom hade!
Sen bar det av hem till linda&billy där vi drack varm choklad(te till mig) & åt hembakade småkakor - lika gott som alltid när Linda har bakat!
Efter fikat busade/bråkade grabbarna lite & sen åt vi lunch bestående av kyckling med pommes & bea. Inte den nyttigaste kanske, men gott var det!
När lunchen var uppäten så var det lite mer lek på schemat, men grabbarna började dessvärre bråka mer & mer eftersom de var supertrötta båda två så efter en stund gav vi upp & jag&leo begav oss hemåt.
Leo somnade innan vi ens hade gått 300 meter, så trött var han nog alltid haha! Han vaknade knappt när jag tog av honom alla kläder här hemma & nu sover han så sött i sin bamsesäng.

Jag ska nog ta & vila ögonen en stund jag med, känner att det behövs. Fick otroligt ont i svanken påvägen hem nu, usch det känns att kroppen är hel förändrad nu när jag är gravid & stor som en enorm köttbulle. Hm!

Senare ska vi nog åka förbi LinneaBe & plocka upp ett skötbord, det känns så stort att köpa & fixa grejer till lillebror.. Herregud vi ska bli en 2barns-familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!