Godmorgon

2012-09-25 |07:27:48

Leo, jag & pappa D myser i soffan & kikar på barnprogram.
Leo har precis gått & kissat på stora toaletten(med en extra toa-ring på), duktiga killen! Han har börjat vilja göra det vid blöjbyten sen ungefär 3 dagar tillbaka.
Vi har inte velat stressa honom med det här att kissa på potta/toalett, då han förut har blivit helt panikslagen bara vi har nämnt att inte ha blöjan. Men nu börjar han visa intresse så vi får ta det här med att "bli torr" i hans takt, tror det är vad han själv mår bäst av.


Om 5,5 timmar är vi på ultraljudet - längtar så otroligt mycket! Drömde att vi var där men att D skulle fixa med en massa saker så han missade det & vi fick inte veta könet alls. Haha vilken dröm!

Nu är det nog dags för frukost, magen kurrar & räkan har vaknat där inne för nu är det morgonjympa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!