Godmorgon

2012-09-23 |07:38:04

Jag sov kanonbra inatt, åh så skönt! Somnade runt 22-22.30 & sov till 5 utan att vakna en enda gång! Jag brukar nämligen vakna & vända & vrida på mig ett flertal ggr under natten, men inatt slapp jag det.

D däckade i soffan som vanligt, så han kom in & la sig vid 6tiden. Han trodde tt jag hade sovit bra pga att jag hade sängen för mig själv, kanske det kanske. Vår säng är ju alldeles för liten egentligen, det är en 140säng så det börjar bli trångt med oss allihopa i ibland. Jag som är en tjockis & värre kommer det bli, D som är 190 & tar bra mycket plats han med, & sen Leo som kommer in till oss ibland på morgnarna. Mjo, trångt blir det!


Hur som, nu tittar jag & Leo på tecknade Pippi. Kl 8 ska vi gå till ICA & köpa mjöl så jag kan göra Scones till frukost. Är det söndag så är det! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!