Mysig fredagskväll

2013-08-16 |20:26:45

Eftersom Max däckade tidigt ikväll så fick jag & Leo lite egentid. (Ja jag bar in Max till hans säng, han ligger/sitter inte kvar i sin matstol.)


Jag & Leo har gosat & sett en film tillsammans, det blev Trassel igen & jag måste ärligt säga att jag inte har tröttnat på den än!
Jag älskar den filmen & alla sånger på svenska är så bra (jag brukar annars avsky att se den svenska versionen men det känns lite taskigt mot Leo att se den på engelska).
Det är mycket eftersom det är Molly Sandén & Måns Zelmerlöf som har rösterna till huvudkaraktärerna, så jag är liksom helt varm i hjärtat genom HELA filmen!
Och ja, jag gråter varje gång i slutet..

Efter filmen så var det sovdags för Leo & han ligger faktiskt nu i sängen själv & ska somna. Hoppas han ligger kvar där istället för att gå upp tusen ggr som han brukar göra.

Så fort han har somnat ska jag ta fram lite ostbågar, får ju passa på nu när det för det första är fredag & för det andra eftersom jag ska börja med vv igen på måndag.


Ska bara tillägga två små notiser:
Ja, Amanda, jag gör min klassiska fotomin på bilden. Vet hur mycket du älskar den!


Och ja,mamma, jag kan eventuellt kanske möjligen ha ditt nattlinne på mig. Men bara kanske.


Puss & godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Vadå för nattlinne?

2013-08-16 @ 21:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!