Egentid

2013-01-03 |19:48:10

Ewe & hennes karl Sam har varit här & fikat en sväng, mysigt & tusen tack för de fina presenterna!

Leo har ätit middag, vi har borstat tänderna & han ligger nu nerbäddad i sin säng & har änsålänge inte kommit upp. Han var himla trött lillkillen, mammas hjärta.

D är i bettna & fixar lite grejer, samt hämtar en byrå som vi skulle få till lillebror. Den ska målas om, men det får bli ett senare bekymmer, någon gång i sommar eller så. Äh, sålänge vi får förvaring så är jag nöjd & glad!

Såå, just nu är jag själv. Känns konstigt, att sitta själv en kväll såhär. Men också himla skönt! Jag väljer vad jag vill se på tv'n & jag har bara lagat mat till mig nu.
Eller lagat & lagat, det närmaste matlagning jag gjorde var att koka pastan, det blev nämligen pastasallad till middag (vad annars?).
Till det hittade jag en julmust i en back som jag hade glömt står under köksbordet. Åh så gott, var längesen nu!

Jag kikar just nu på Leilas söta jul & äter pastasallad med kassler & ägg i, tog även av mig mina mammabyxor - sjukt skönt!
Ja hörrni, livet kunde varit värre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!