Hemma

2013-01-12 |12:46:53

Lilla Max såg verkligen ut som en liten björn nu när vi åkte hem. Den korta bilfärden gick väldigt bra, han sov hela vägen & sover fortfarande. Fast nu sover han i sin babykorg, äntligen ligger det en bebis i den! Som vi har längtat efter det!

Nu tar vi det lite piano till fru&david kommer hit med vår andra lillkille, som numera är storebror. Oj helt sjukt, väldigt svårt att förstå!
Hoppas att brödernas första möte går bra, jag kommer garanterat att gråta iallafall.
Kommer nog börja hulka direkt när Leo kommer hem, har saknat honom så hjärtat blöder dessa dagar - mammas älskling!

Kommentarer
Postat av: Nina

Nemen vilken go liten björn!! <3 Han är ju så himla lik Leo att jag smäller av!! Åh vad sött han ligger i korgen! Alltså vi är helt frälsta i vår korg, hoppas ni ska bli lika nöjda! Ebba sover i den hela dagarna (och nätterna) och det bästa är att man kan flytta runt den! Vi brukar dra den med oss vart vi än går i lägenheten ;) hönsföräldrar, ja visst! Haha!

2013-01-12 @ 13:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!