Operation sluta-med-blöja

2013-07-18 |11:33:24

Från dag 1 här på Ungskär så har Leo bara haft kalsonger på sig på dagarna (utom sovstunden på dagen såklart) & det har gått över förväntan!

Några få olyckor har hänt, men annars är han jätteduktig! Han har till&med lärt sig att hålla i snoppen när man kissar, "som pappa gör" som Leo säger haha.

Nu börjar han även säga själv på morgonen att "jag vill ta av mig blöjan & få kalsonger!", så han vill verkligen det här & det är inte bara vi som pushar på.

Visst, han är kanske lite sen med att lära sig att vara utan blöja men vad gör det? Alla är olika & han var redo nu när han är 3 år. Vi är hur som helst världens stoltaste föräldrar, vår lilla (läs;stora!) kille går runt i kalsonger!
Herrejösses, tur vi har en liten bebis kvar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!