Godmorgon

2013-06-04 |06:16:03

Max vaknade för ca 30 minuter sen & hade bajsat så det var bara att vakna & byta blöja på honom. Nu käkar han lite & snart vaknar storebror. Pappa D sover som en stock här bredvid oss, hur tusan lyckas han sova igenom allt?! Max kan gallskrika & Leo också men D bara sover, det går inte ihop i mitt huvud?
Någon som vet?


Kommentarer
Postat av: Lisa mamma till Moa och Elias

Samma här, min man sover igenom allt och jag vaknar för minsta lilla rörelse . Har följt dig under den senaste graviditeten då min son föddes 16 januari så det var och är roligt att följa er i eran vardag :) Du har en jättefin blogg och jag undrar hur du hinner med att blogga med två små för jag har själv 2 barn och jag har inte hunnit med min hemsida/blogg alls senaste tiden vilket är synd...

2013-06-04 @ 13:14:54
URL: http://lisasabra.snappages.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!