Nu

2013-03-10 |09:43:09

Jag gick upp med barnen vid 6.30, pappa D sover fortfarande.
Solen strålar utanför fönstret men jag vill inget hellre än att dra för gardinerna!
Nej, jag är inte deprimerad. Bara väldigt förkyld. Har nu kommit till host&nys-fasen. Jag snorar & nyser hela tiden, så att ha starkt solljus runt sig hela tiden är ingen hit just nu! Usch!

Fick frågan om hur många veckobonusar jag hade kvar på vv & svaret är ALLA. Jag har änsålänge aldrig tagit av dom. Sist jag körde vv (2011) så tror jag att jag tog några pp av min veckobonus högst 3 ggr. Ena gången på midsommar, de andra var vid speciella tillfällen.
Jag vill ju verkligen gå ner i vikt & försöker därför att i möjligaste mån hålla mig till det jag ska äta varje dag. Men kommer sötsuget så känns det skönt att veta att jag faktiskt KAN äta en hel chokladkaka utan att känna skuld.
Men så länge jag inte känner att det är absolut nödvändigt så låter jag bli.


Nej nu ska jag ta med mig barnen & väcka pappa D med pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!