Sovit

2013-03-12 |12:23:51

Nu har jag & Max vaknat, jag hade kunnat sova flera timmar till känns det som. Men jag är glad att jag fick nästan 2!

Efter mitt senaste inlägg så trodde jag ju att jag skulle få sova direkt, men icke då. Max krånglade, knorrade & gnällde. Inget passade. Efter en matning till, 2 bajsblöjor, enormt mycket gung på babykorgen(har snart skavsår av att ha puttat på den där jäkla korgen) & tusen "såååja, soooov nuuuuu. Schhhh" så somnade Max lite efter kl 10.
Skönt!


Kommentarer
Postat av: Nina

Haha man blir ju helt störd i huvudet av allt vaggande på den där korgen! Men många gånger har jag även frågat mig själv vad sjutton vi skulle ha gjort utan den! Ebba kan vara den mest bökiga bebis i världen och sätter man henne i korgen och vaggar så blir hon världens snällaste! Vi äter alla måltider tillsammans jag och M, tackvare att vi kan ha Ebba i korgen och sitta och vagga den med foten ;) haha!

2013-03-12 @ 15:30:25
URL: http://halmstadsmorsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!