Kolmården

2013-05-01 |21:16:50

Åh en sån dag! Vi har haft superskoj & Leo har varit så himla duktig idag, älskade unge! Visst har han gnällt ibland & bråkat litelite, men vad kan man egentligen begära från en snart-treåring som har gått omkring på Kolmården i stort sett en hel dag?
Jag är superstolt över honom för att han var så duktig iallafall, gullet.

Vi har kikat på i stort sett alla djuren, sett delfinshowen & även åkt linbanan i safariparken.
Delfinshowen var bra, men inte så bra som jag trodde den skulle vara. Men ändå, absolut sevärd! Leo klappade händerna & var helt inne i alla färger & delfinerna såklart.
Att åka linbana genom safariparken var väldigt häftigt, om än aningens för högt upp enligt mig. Jag är ju extremt höjdrädd så i vissa delar av banan studerade jag mina skor väldigt noga istället för att titta ut som de andra gjorde. Men annars, superbra & jag tycker det är bra att man kan titta på alla djuren utan att störa dom som man gjorde förut när man åkte bil genom safari-delen. Tummen upp för det!

Vi åt hemmagjord pastasallad som frugan hade gjort, ja ni vet ju vad jag tycker om pastasallad (muuuuuuuums!). Innan vi gick hem blev det även en varsin glass vid aporna (jag tog dock ingen glass, heja mig!).

Nu på kvällen var Leo svårnattad, kanske för att han sov hela vägen hem från Kolmården? (Dock sov han ju inget alls under dagen)
Hur som. Barnen sover, jag har packat Leos fsk-väska, jag har packat Max skötväska inför skoldagen imorgon, jag & D glor lite på tv nu men jag ska faktiskt gå & lägga mig nu snart. Är supertrött & allt snor plus halsont/hosta gör det inte bättre, speciellt inte när jag vet att Max vaknar om någon timme eller så..


Slänger in ett bildregn från idag, fick en del riktigt fina bilder på Leo med sina favoriter ; Therese & David (även Davids lillebror Isac som var den absoluta favoriten idag!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!