Förmiddagen

2013-09-20 |12:53:15
Frugan kom hit på lite kaffe & macka, sen tog vi med oss Max & gick till öppna förskolan en stund. Väldigt roligt tyckte Max! Speciellt alla speglar i hans höjd, tänk vad kul att se sig själv haha. 
Det förstärkte bara det jag & D har bestämt, att vi ska köpa små speglar & sätta i låg höjd i Max rum. Tror att det blir väldigt populärt hos lillskrutten! 

Efter lekstunden så tog vi vagnen & gick på promenad, handlade lite till middagen ikväll & Max passade på att sova också. Blev en promenad på totalt 5,3km, känns bra! 

Ikväll blir det en rotfrukt&potatisgratäng med gorgonzolafylld lövbiff till middag. Har aldrig gjort det förut men någon gång måste ju vara första! 
Det blir 11pp för middagen, vilket känns helt okej för en fredagsmys-middag. 

Nu ska vi bara ta det lugnt, jag är så dödensdödstrött men Max har ju precis sovit så jag kan nog glömma att få sova.. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!