Bra dag!!

2014-04-14 |19:54:32
Det gick kanon att träffa killen jag ska bli kontaktperson åt, åh vilken härlig kille! 

Efter det cyklade jag till Sara i min klass, som hjälpte mig att sy ihop min utomjordingsmössa som jag ska ha nästa tisdag då jag är Airam & ska hälsa på förskolan där jag har min praktik. 
Jag ska utöva lekpedagogik & det ska bli såååå kul! Valde namnet Airam av en enkel anledning; det är mitt eget namn baklänges & på så sätt så glömmer jag förhoppningsvis inte bort det haha.

Efter att mössan var klar så cyklade jag hemåt där pappa D nästan var klar med maten, vi åt god mat & sen blev det en stunds bus innan det var dags för tandborstning & godnattsagor. 
Nu sover båda skruttfisarna & jag ska hoppa in i duschen. 
Imorgon börjar jag 7.15 & går till 15, sen cyklar jag direkt till jobbet på kortiset & där jobbar jag till 21. Heja! 

Här får ni härliga bilder från buset efter kvällens middag;
Summan av kardemumman är att det har varit en händelserik & otroligt rolig dag idag. Det är med ett leende på läpparna som jag kommer somna ikväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!