Söndag

2014-08-17 |14:15:27
Jag & kidsen har lekt i en lekpark, varit på Ica, stekt pannkakor (& ätit upp dom!), vilat lite & nu chillaxar vi lite framför Pippi. 
(Dock blev det julavsnittet, men vad ska jag göra? Det är ju barnens favoritavsnitt & jag är ju en sann julälskare så gärna för mig haha.)


Imorse, två nyvakna små skruttfisar. 
----

Mammas fina killar. Ibland bråkar de så mitt gråa hår fördubblas men ibland så är de sådär underbart söta & snälla mot varandra, älskar de stunderna! De lekte så snällt tillsammans på lekplatsen & när vi gick hem från Ica så höll de varandra i handen. Mammahjärtat smälte på en halv sekund kan jag lova!
-----Pippis jul! (Ja vi borde köpa gardiner som man kan dra för när man ser på film, men jag är så van vid att ha ett fönster i tv-skärmen så för min del kvittar det egentligen). 

----


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!