Skoldags

2014-12-11 |08:30:24
Dock hemifrån eftersom vi är inne på 4e vabdagen.. 


(Lägg märke till den lilla spindelmannen som sitter i soffan)
Kommentarer
Postat av: Nina

Hej! Jag har läst din blogg ett tag, och sett att du pluggar till förskolelärare på distans. Jag ska också plugga distans till förskollärare i Karlstad. Allt detta är ju nytt för mig och jag är lite nervös över allt haha.. Jag har tre barn och en liten plutt som kommer vara 10 månader i januari. Jag undrar väl hur du tycker det är att studera med barn, funkar det eller är det mycket stressigt? Kan man ta med lilleplutten på telebildsföreläsningar?

Tack för en rolig blogg!
Mvh Nina

Svar: Hej! Vad kul, vilken ort kommer du läsa från? :)
Jag kan varmt rekommendera detta, Karlstad universitet är superbra (lärarna är så otroligt inspirerande, speciellt Majvor, Inga-Lill & Christina. Du kommer förstå vad jag menar när du har börjat ;)..).
Jag är sämst på disciplin men har klarat det, änsålänge iallafall haha. Du kommer inte behöva läsa ALL litteratur utan kolla igenom kursens mål & uppgifter i god tid så du vet vad du ska lägga extra fokus på när du läser. På det sättet sparar du massor med tid som du istället kan spendera med din bebis(& de andra barnen såklart!).
Hör gärna av dig om du har fler frågor eller behöver någon bok så ska jag se vad jag kan göra :)
Lycka till & kram!
Märy

2014-12-11 @ 13:53:11
Postat av: Nina

Jag kommer att läsa från Nyköping, haha ja jag får väl se. Det kommer bli spännande. Tack för tipset, det ska jag tänka på. Ja, hur funka det med telebildsföreläsningarna och en liten kille som är överallt? Går det ha med en nyfiken 10 bebis? Eller får man helt enkelt fixa barnvakt.. Ja tack så mycket, kommer säkert dyka upp 1000 frågor haha.

Tack och kram!

Svar: Vad roligt! :) absolut, Jag hade med Max från att han var nyfödd i stort sett, till att han var runt 1 år innan han började på förskolan. Det gick jättebra! Ha med dig majskrokar/riskakor/frukt att muta med samt leksaker så ska det nog gå bra :) föreläsningarna är 1,5h sen paus på 30 min (då brukade jag ge Max välling/ersättning & försöka söva honom i vagnen), sen är det en 1,5h föreläsning till innan man är klar i telebilden. Sen har man em till gruppuppgifter tillsammans med gruppen. :) hör gärna av dig hur det går sen & om du undrar något mer. Kram!
Märy

2014-12-12 @ 07:28:12
Postat av: Nina

Ja precis, får ta med mycket muta! Okej, men det var ju bra och veta! Tack för hjälpen. Yes det gör jag!
Kram

2014-12-14 @ 06:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!