Snart hemgång

2014-12-14 |08:50:54

Efter en halvröjig natt där jag på något sätt blev jätteförkyld med täppt näsa & jätteond hals, så har vi nu ätit frulle hos gammelmormor. 
Om 2-2,5 timme åker vi hemåt igen. 
Det blev ett kort besök, men bättre det än inget alls. 


Kommentarer
Postat av: Victoria - 23 år och mamma till två

Vad lättad jag blir att ni faktiskt läser om föräldrakontakten! Dessa två för o vara exakt är dock barnskötare och är typ 50 år så vet inte om dem ens läst detta? Gör mig lite illa till mods då jag inte fattar hur man kan få jobba på en förskola om man inte är en glad o trevlig person som månar om föräldrarna med. Känner att det väldigt är väldigt dåligt med Info, hur dagen har varit osv, utan det e mestadels alltid att dem bara går iväg o säger ngt kort när man hämtar.... Så tråkigt!!

2014-12-14 @ 09:37:18
URL: http://www.mittlivv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!