Bakat!

2014-02-26 |10:23:12
Barnens farmor kommer snart förbi en sväng så jag & Leo slängde ihop lite kolakakor. Tog Leila's recept med ingefära, det luktar helt gudomligt måste jag säga! Mums! 



Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!
Jag kom av en slump in på din blogg då jag googlade på minifom. :) såg att ni verkade ha samma problem som vi har nu med vår son. Magknip och framför allt på natten! Hur löste det sig för er? Var det mjölk? Hjälpte inte minifom något alls?
Mvh Lina ☺

Svar: Hej! Ja vår yngsta son Max hade väldiga problem med magen när han var liten (eller mindre kanske man ska säga haha), vi fick gå till barnkliniken & de trodde han var mjölkproteinallergiker. Han fick därför mjölkfri ersättning & kost tills han var runt 6 månader om jag inte minns fel. Det hjälpte faktiskt, och nu äter han mjölkprodukter som om inget hade hänt. Så han var förmodligen lite känslig för sånt & det var det som gjorde att han hade så ont i magen.
Usch det är ju så svårt när de är små & inte kan berätta vad felet är, men man ser ändå att de har ont :( .

Har ni testat att bada & smörja in samt göra babymassage på kvällarna innan han ska sova? Jag testade det några ggr & ibland verkade det faktiskt fungera :) kan ju vara värt att testa, & annars är det ju supermysigt iallafall :)

Massor med lycka till & hör gärna av dig om hur det går eller om du har fler frågor.
Kramar :)
Märy

2014-02-26 @ 10:43:54
Postat av: Lina

Åh tack snälla för ditt svar! <3

Vi kommer fortsätta med minifom ett par dagar till, om det inte hjälper nåt är det jag som får börja med mjölkfri kost. Usch ja det är jobbigt! Skönt att det löste sig för er iaf, och oftast gör det väl det när de blir äldre men vägen dit känns lång när man ser att de har ont! :(

Kram!

Svar: Håller tummarna stenhårt för att det ska bli bättre snart! :) många kramar till er
Märy

2014-02-26 @ 13:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!